Berichten AED

Cursus reanimatie en AED bedienner Door middel van deze korte cursus (1 dagdeel) kunt u leren hoe u moet ranimeren en...
Op zondag 23 juni 2019 verzamelen bijna alle hulpdiensten zich weer bij De Meent Bauerfeind! Ook wij zullen hier...
ALKMAAR - "Levensgevaarlijk en bovendien nutteloos", zo noemt de politie de diefstal van vier AED's afgelopen week in Alkmaar. De gestolen...
Meer berichten...

bericht van HartslagNu:

Het is zover: jouw regio is over naar de nieuwe techniek van HartslagNu! Vanaf nu ontvang je dus oproepen vanaf het nieuwe alarmeringsnummer en/of de nieuwe app. Heb je je account nog niet opnieuw geactiveerd? Klik dan hier om een nieuw wachtwoord aan te maken (en je profiel te activeren). Zonder activatie word je niet meer opgeroepen in het nieuwe systeem. 

Samenvoeging één systeem HSN

Vanaf nu ontvang je dus oproepen vanaf het nieuwe alarmeringsnummer (06-42500512) en/of de nieuwe app. Sla dit nummer met een afwijkende ringtone op, zodat je de reanimatiemeldingen herkent. 

Verwijder de oude app!
Had je de oude app van HartslagNu nog op je telefoon? Deze kan nu verwijderd worden, want hij alarmeert niet meer. De goede app heet HartslagNu (Nieuw) en ziet er als volgt uit: 

Tips voor de nieuwe alarmering

Om ervoor te zorgen dat je geen enkele alarmering mist, geven we je de volgende tips: 

 1. Houd de app op de achtergrond actief (als je dit niet doet, mogen we je huidige locatie niet bepalen).
 2. Zet het geluid van je telefoon aan. Zo hoor je wanneer je opgeroepen wordt. De instellingen van je telefoon mogen wij niet overrulen. 
 3. Heb je een herhalingscursus gevolgd? Pas dan je scholingsgegevens aan in je profiel. Zo kunnen we je blijven oproepen.
 4. Ben je tijdelijk niet beschikbaar als burgerhulpverlener? Pas dan je beschikbaarheid voor bepaalde tijd aan. Dat doe je met de ‘niet storen’ knop. Vergeet niet deze weer uit te zetten wanneer je weer beschikbaar bent.

Apple iPhone (iOS)
Zorg dat je ‘meldingen’ goed ingesteld zijn:

 • ga naar ‘instellingen’
 • klik op de HartslagNu-app
 • klik op ‘berichtgeving’
 • zet de meldingenstijl op ‘meldingen’

Android
Schakel ‘energiebesparing app’ uit:

 • ga naar instellingen (klik op het ‘tandwiel’)
 • klik op ‘batterij’
 • klik op ‘details’
 • klik op de HartslagNu-app
 • vink ‘uit’ aan.

We zijn ontzettend blij dat de samenvoeging succesvol is verlopen. We willen jou ook bedanken voor jouw inzet als burgerhulpverlener, dankzij jou worden er levens gered! 

Psst… Is het je nog niet gelukt met de activatie? Stuur ons dan een Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken., we helpen je graag!


Team HartslagNu