Cursusdata

Jaarlijks overlijden in Nederland 3500 mensen aan de gevolgen van...

EHBO herhalingslessen worden 4 maal per jaar gegeven. 2 x...

Cursus reanimatie en AED bedienner

Door middel van deze korte cursus...

Meer berichten...

Om ook in de toekomst onze diensten te kunnen blijven leveren, kunnen we niet verder zonder uw steun. Draagt u de EHBO een warm hart toe? Wilt u meer betrokken zijn bij uw lokale samenleving?

Ondersteunt u ons streven om EHBO (eerste hulp) goed op de kaart te zetten? U kunt ons op verschillende manieren ondersteunen. Uw steun is uiteindelijk van vitaal belang voor ons!

doneernu

Giften / collecte

U (éénmalige) gift is altijd welkom om Rabobank: 11.35.07.992 ten name van Stg. EersteHulpAlkmaar onder vermelding van “gift” en (desgewenst) uw naam. Eenmaal per jaar mogen wij in de gemeente Alkmaar langs de deuren met een collecte bus. Als wij bij u aan de deur komen dan kunt u ook via deze weg ons steunen met een gift.

Omdat de stichting EersteHulpAlkmaar een ANBI is zijn al uw giften aan ons aftrekbaar van de belastingen.

Donateur worden?

Donateur worden? Meteen aanmelden via deze link of neem contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Sponsor worden

Wilt u weten wat we voor elkaar op dit gebied kunnen betekenen? Neem dan contact op met: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Een vermelding waard!

Bedrijfsauto:

Onlangs heeft Stg. EHA een (gebruikte) Renault Kangoo voor gebruik bij evenementen aangeschaft. Deze auto is gekocht bij Stokman, Renault Dealer te Alkmaar. Wij zijn fantastisch geholpen daar. Korting, gratis extra's, het kon niet op! Helaas was er na een paar dagen een klein technische mankement aan de auto. Dat was voor het personeel van Stokman geen enkel probleem. Hun service is meer dan uitstekend gebleken. Heren, dank daarvoor!

Bestickering:
We hebben de belettering bij Budgetsign laten verzorgen. Ook hier eveneens prima geholpen!

Verzekeringen:
Daar al de verzekeringen van EHA zijn ondergebracht bij Scheltinga en Partners te Alkmaar, klopten we ook aan voor de autoverzekering. Dit naar volle tevredenheid. Het fijne aan Scheltinga is dat het een klein kantoor is waardoor de benadering heel persoonlijk voelt.

 

Berichten

Op zondag 23 juni 2019 verzamelen bijna alle hulpdiensten zich weer bij De Meent Bauerfeind! Ook de stichting eersteHulpAlkmaar...
In de periode van 11 oktober tot 19 oktober 2018 zijn er i nAlkmaar 5 AED's ontvreemd uit de buitenkasten...
Dit vergoedt je zorgverzekering Wil je volgend jaar een EHBO-cursus volgen? Goed om te weten dat je zorgverzekering mogelijk (een deel...
Meer berichten...

Partners

logo reanimatiepartner

 

ERClogo

 

Oranje Kruis

 

Hartslagnu

 

logo NRR