Naslag

youtube play

Het EHBO boek youtube filmpjes
Op dit youtube kanaal staan 17 filmpjes die uitleggen wat een EHBO handeling inhoud of die de theorie verder uitleggen. Zeker het bezoeken waard.

Partners

Hartslagnu

HartslagNu.nl
Het alarmeringssysteem dat wordt gebruikt om burgerhulpverleners te alarmeren heet HartslagNu. HartslagNu is van de sector Ambulancezorg zelf en wordt beheerd door stichting Hartslag voor Nederland.

 

logo hartstichting
De Hartstichting

Bij een hartstilstand zijn de eerste 6 minuten cruciaal. Overal in Nederland moet daarom binnen 6 minuten de juiste hulp geboden worden. En daar is uw hulp bij nodig. We hebben nog 25.000 vrijwilligers nodig die oproepbaar zijn bij een hartstilstand in hun buurt.

 

logo oranje kruis
Het Oranje Kruis

Het Oranje Kruis heeft als missie om in Nederland kennis en kunde van EHBO te verspreiden. Het Oranje Kruis is een onafhankelijk certificerende organisatie op het gebied van Eerste Hulp.

 

 

veiligheidsregio
Veiligheidsregio Noord-Holland Noord

Burger AED zet samen met gemeenten een regionaal netwerk op van voldoende AED's en burgerhulpverleners. In de regio Noord-Holland Noord zetten we burgerhulpverleners met een AED in bij hulp aan slachtoffers van een hart-/circulatiestilstand.

 

logo alkmaar
Gemeente Alkmaar,

in Opdracht van de gemeente alkmaar onderhouden we onder andere de ca 70 aed's die overal in Akmaar aan gevels hangen

 

Partners

logo reanimatiepartner

 

ERClogo

 

Oranje Kruis

 

Hartslagnu

 

logo NRR